Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@10:00:40 GMT

ناگفته‌های یک وزیر مستعفی

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۴۷۲۴۸

ناگفته‌های یک وزیر مستعفی

آفتاب‌‌نیوز :

24 مرداد ماه 92 دوباره مانند 8 سال قبلش رداي وزارت به تن كرد و راهي وزارتخانه جهاد كشاورزي شد. محمود حجتي با پيروزي حسن روحاني در انتخابات 96 بار ديگر به عنوان وزير جهاد كشاورزي به مجلس معرفي شد و اين‌بار هم توانست از سد بهارستان به سلامت عبور كند. هر چند در طول اين 6 سالي كه سكان اين وزارتخانه را به عهده داشت چندباري اهالي خانه ملت آستين‌هاي‌شان را بالا زدند تا او را استيضاح كنند اما هر بار توانست از اين گذرگاه عبور كند، اما آخرين تلاش‌ها براي استيضاح محمود حجتي آن‌قدر جدي بود كه نجواها در لابي مجلس حكايت از احتمال راي عدم اعتماد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر حال انتقادها از يك‌سو و موج اعتراضات به افزايش قيمت بنزين از سوي ديگر موجب شد تا مساله استيضاح حجتي بيش از هر زمان ديگري جدي‌تر شود.

ماجراي استعفا

«شنيده مي‌شود وزير جهاد كشاورزي استعفا داده است» اين خبري بود كه سوم آذر ماه درست با داغ شدن خبر اعلام وصول استيضاح حجتي از لابي‌ مجلس به گوش رسيد تا اينكه «جواد كاظم‌نسب الباجي» عضو كميسيون كشاورزي مجلس به فارس گفت: «اخباري بين نمايندگان رد و بدل مي‌شود كه وزير جهاد كشاورزي استعفا داده است، اما اين اخبار خيلي مستند نيستند.» چند ساعت بعد از اين حرف و حديث‌ها بود كه خبر رسمي استعفاي محمود حجتي و منتفي شدن جلسه استيضاحش اعلام شد اما بلافاصله اما و اگر‌ها درباره علت استيضاح به ميدان حرف و سخن آمد. اولين گمانه‌زني‌ها درباره علت استعفا به بازداشت «خليل آقايي» مربوط مي‌شد. او رييس سازمان جنگل‌ها بود كه به اتهام ارتشا از سوي دادسرا كاركنان دولت محكوم شد و همين علت باعث شد برخي نمايندگان وزير جهاد كشاورزي را مسوول اين ماجرا بدانند. مدتي بعد اما زمزمه‌اي درباره اختلافات در درون دولت به گوش رسيد و علي اكبري نماينده شيراز به «اعتماد» گفت: «استعفاي آقاي حجتي به دليل استيضاح نيست، بلكه چند ماه مي‌شد كه او استعفاي خود را به دولت داده بود و اتفاقا چندبار هم استعفا داده بود كه آقاي روحاني با آن مخالفت كردند. يكي از دلايلي كه حجتي استعفا داد، موضوع بخش بازرگاني وزارت جهاد كشاورزي بود. درواقع اين نهاد كه تامين‌كننده بخش‌هاي مختلف وزارتخانه و نيازمندي‌ها در اين حوزه بود، به يك باره از وزارت جهاد كشاورزي جدا شد و به وزارت صمت سپرده شد. هر چند كميسيون كشاورزي نيز با اين انتقال موافق نبود اما درنهايت اين اتفاق رخ داد.»

ناگفته‌هاي وزير سابق

پس از چند هفته كه از ماجراي استيضاح تا استعفاي محمود حجتي مي‌گذرد او روز گذشته در آيين نكوداشتي خود، پرده از فراز و نشيب زندگي‌ و البته دليل استعفايش برمي‌دارد. او با بيان اينكه من يك فرد معمولي بودم كه توفيق خدمت پيدا كردم، مي‌گويد: «من فرد معمولي بودم كه در كودكي به گوسفندچراني و رعيتي مي‌پرداختم اما با عنايت خداوند توفيق خدمت‌رساني به مردم را پيدا كردم.» او ادامه مي‌دهد: «از خداوند، مردم، همكارانم، دولت و مسوولان عاليرتبه كشور و همچنين مقام معظم رهبري به دليل تمام كم و كاستي‌هاي خود عذرخواهي مي‌كنم و مي‌گويم كه تمام تلاش من خدمت‌رساني به عرصه توليد و سازندگي كشور در مدتي بوده كه مسووليتي برعهده داشتم.»

حجتي همچنين به خاطر تندي‌هايي كه در اين مدت به همكاران خود روا داشته، حلاليت طلبيد و افزود: «از كشاورزان زحمتكش نيز حلاليت مي‌خواهم و به همكاران خود مي‌گويم آنچه من يافته‌ام اين بوده كه خواستن توانستن است.» او ادامه مي‌دهد: «زماني كه مسووليت احداث و راه‌اندازي سد كرخه به من واگذار شد، در زمان افتتاح آن روي پلاكاردي براي استقبال از رهبر معظم انقلاب نوشتيم؛ «ما مي‌توانيم» و امروز همچنان بر اين باور هستم كه «ما مي‌توانيم.» حجتي با تاكيد بر اينكه من معتقدم حداقل در بخش كشاورزي ظرفيت‌هاي بالايي داريم، مي‌گويد: «از نظر من، ما به ميزان ظرفيت موجود در بخش كشاورزي پي نبرديم و نتوانستيم از آنها به درستي استفاده كنيم و حتي در برخي مناطق استفاده ما تخريبي بوده است.» وزير سابق جهاد كشاورزي توانمندي‌هاي نيروي انساني را در كشور فوق‌العاده توصيف كرد و گفت: به‌رغم تمام محدوديت‌ها و تنگناها از همكاران خود مي‌خواهم اين موضوع را دنبال كنند كه ظرفيت و توانمندي‌هاي زيادي در بخش كشاورزي وجود دارد و نبايد محدوديت‌ها و تنگناها را بهانه كنند.» حجتي دليل عمده خود براي استعفا را مربوط به سلامتي عنوان كرد و افزود: «دليل اصلي من براي استعفا، مشكلات تنفسي بود كه در ماه‌هاي اخير با حمله تنفسي مرا بسيار اذيت كرد.»

با پذيرش استعفاي حجتي از سوي روحاني و گذشت چند روز از اين موضوع گمانه‌زني براي معرفي وزير جديد به مرحله نهايي رسيده و زمزمه‌هايي از سكانداري غلامرضا نوري به گوش مي‌رسد.

منبع: روزنامه اعتماد

منبع: آفتاب

کلیدواژه: محمود حجتی وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۷۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • نخست‌وزیر اسپانیا: استعفا نداده و با قدرت ادامه می‌دهم
  • نخست وزیر اسپانیا: استعفا نخواهم کرد
  • وزیر اول اسکاتلند استعفا داد
  • نخست وزیر اسکاتلند قصد استعفا دارد
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی